TISDAGSMATCHER
av Haldo Jonsson
Publicerad 5 Dec 2018 - 09:37 Uppdaterad 5 Dec 2018 - 09:38

Bali - Persija Jakarta 1-2. Bali ligger på tionde plats i ligan. Brwa Nouri har ibland startat och ibland blivit inbytt.

Sotte Sotirios spelade hela matchen när FC Köpenhamn på bortaplan slog Horsens med 6-1. Horsens fick en utvisad i 20:e minuten. Köpenhamn leder ligan.

Saman Ghoddos blev inbytt i 61:a minuten när Amiens på hemmaplan förlorade mot Monaco med 2-0. Det var ett svidande nederlag för Amiens. Det var ett lag under strecket som de mötte. Det var en s.k. sexpoängsmatch. Amiens ligger nu på nedflyttningsplats, men det är tätt mellan lagen. Amiens har så förtvivlat svårt att få till någon skott mot mål. I förra matchen hade de ett skott mot mål, mot Monaco två. Ghoddos hänger på något sätt i luften. Får sällan eller nästan aldrig några bra passningar. Det blir mycket enmansjobb för honom.

Pman skrev i forumet:

Saman Ghoddos inte med från start. Däremot brassen Ganso. Lika resultatlös som vanligt.

Det tog 38 minuter tills Monaco fick iväg ett första lamt skott mot mål. Men får ändå in 0-1 på straff i 42:a. Matchen tog sig i andra halvlek. Dock Amiens med samma ineffektiva hönsgård som i tidigare matcher.

Emil Krafth hade två farliga skott mot mål, men räddades. Saman in i minut 61. Men får inga bollar - som vanligt. Jagar mest själv. Får iväg några ofarliga halvchanser. Hämtar till och med bollen vid egna hörnflaggan. Hjälper inte! 0-2 på straff i 96:e

God natt Amiens - nu nästsist. Men måste trots allt erkänna en mera sevärd match än de flesta allsvenska matcherna.

Ken Sema var utanför truppen då Watford på hemmaplan förlorade med 2-1 mot Manchester City. Bortalaget hade mycket större bollinnehav, men Watford är ett piggt lag som skapar många chanser. Watford ligger 11:a i ligan

Div 2 Norrland startar i dag
  av Haldo Jonsson | Idag - 14:01

IFK Östersund är först ut mot Skelleftå FF. Frösön och Ytterhogdal börjar borta.

GIF Sundsvall är en förening i förvandling.
  av Haldo Jonsson | Idag - 10:48

På påskafton smäller det mot nya GIF Sundsvall. Då är det dags för det spännande Norrlandsderbyt

av classe olofsson  | Igår - 17:46

Alvin Westin , 22 år . försvarare från Frösön

20 Mar 2024 - 19:27 - 'Vi ska värva en ny forward'
20 Mar 2024 - 15:24 Det syns på alla att det börjar närma sig seriestart - rappo
20 Mar 2024 - 09:54 Resultat träningsmatch
19 Mar 2024 - 20:25 Upptaktsträff Superettan i dag
19 Mar 2024 - 19:45 ny mittfältare
19 Mar 2024 - 16:26 derby dax herr träningsmatch
19 Mar 2024 - 11:41 600 spelglada ungdomar deltog i Krokomsbostäder Cup i Krokom
16 Mar 2024 - 23:05 Referat Alnö IF - Ope If
16 Mar 2024 - 15:48 ÖFK vann klart mot Gefle iF som inte hade mycket att sätta e
16 Mar 2024 - 14:13 Startelvan i dag
15 Mar 2024 - 16:13 Inför ÖFK - Gefle IF
14 Mar 2024 - 22:29 Några ord om kvällens positiva årsmöte
14 Mar 2024 - 19:20 Norrmontage Arena är spelklar
14 Mar 2024 - 10:20 Östersunds FK Elitfotboll AB har haft bolagsstämma