Match på Torvallen ikväll kl.19:30.

Ska Ope fortsatt vara obesegrade efter kvällen drabbning?

Då var det dags för en ny match i årets div.2 Mellersta Norrland För Opes damer.
Remsle UIF står för kvällens motstånd, med avspark kl.19:30 på Torvallen.

Vi kommer till start med ett relativt gott självförtroende efter fyra raka segermatcher, där vi visserligen blandat och gett i spelet men där vi ändå har haft tillräcklig kvalitet för att kunna gå segrande ur matcherna.
I den senaste matchen mot Härnösand spelade vi en halvlek där vi inte kom upp i den nivå vi bör ligga på och en andra halvlek där vi spelade bra.
Vi var det bättre laget under hela matchen men det var lite slarvigt passningsspel och lite för få löpningar för att vi skulle vara nöjda med den första halvleken. Både passningsspel och löpningarna för bollhållaren blev bättre under den andra halvleken.
Så det är den andra halvleken vi ska försöka ta med oss till kvällens match.

Kvällens motståndare Remsle UIF har imponerat under våren med klara segrar och har bara tappat poäng mot IFK Östersund (2-2 på Jämtkraft Arena) och förlorat mot årets riktiga raketlag Heffnersklubban (2-0 på Västhagen).
De gör många mål och det märks inte minst i skytteligan där de innehar platserna 1, 2 och 3, och har en fjärde spelare i topp-10. De har i fått hem Linda Sjödin från SDFF och det har gett dem en den rutin de behöver för att kunna få ett lugn i sitt spel. Det är också Linda som leder skytteligan med 8 gjorda mål

Vi vet av erfarenhet att Remsle är ett svårspelat lag och att vi brukar ha svårt mot dem, och det kommer inte att se annorlunda ut ikväll. Vi vet att vi kommer att få jobba hårt och springa mycket för att skapa chanser och att stoppa Remsle från klara målchanser, vi måste vara det lag som jobbar hårdast och springer mest för då kommer även vårt spel att funka bättre.

Följande spelare är kallade till kvällens match:
Jenny Hillmo, Pernilla Nilsson, Laura Danius, Åse Perman, Frida Andersson, Evelina Linjamaa, Julia Svensson, Petra Hoppstadius, Maria Bäckman, Hedda Filén, Lina Genberg, Lisa Landin, Emma Larsson, Filippa Ehn, Emilia Starkman, Johanne Römo Mella, Ella Backman

Följande spelare kan inte delta i matchen på grund av skador, sjukdomar och resor eller annat:
Linda Nyström, Lena Lindström, Rebecca Bill, Tove Modin Brissler, Erika Wallrahm, Elin Larsson, Sandra Nilsson, Selma Bengtsson.

Välkomna till Torvallen i sommarvärmen till en förhoppningsvis spännande och välspelad match.