KEN SEMA FRÅN START
av Haldo Jonsson
Publicerad 10 Dec 2018 - 23:30 Uppdaterad 10 Dec 2018 - 23:32

För första gången i Premier League fick Ken Sema förtroendet att starta i kvällens match på bortaplan mot Everton och han var godkänd.

Säga vad man vill om Watford, men laget har många förtjänster med sitt orädda och frejdiga och många gånger effektiva spel. Sema gjorde det bra i de situationer han var inblanda i sin lite tillbakadragna mittfältsposition till höger i banan. Den innehållsrika matchen slutade 2-2 sedan Everton gjort mål i 96:e minuten på en suveränt slagen frispark.

Ken Sema byttes ut i 60:e minuten. Han fick 6.8 poäng av Sofa Score, vilket var ett medelbetyg för Watfords spelare.

3 Kommentarer:
Gäst: Hmm skrev | 12 Dec 2018 - 07:46
Den sekvens jag såg var Ken uppställd för vänsterskott och Pereyra för högerskott.
3
Gäst: Hm skrev | 11 Dec 2018 - 18:36
Med tanke på att cholevas har en av pls bästa vänsterfötter så var det kanske inte så märkligt att sema fick stå åt sidan.
3
Pman skrev | 11 Dec 2018 - 10:59
Håller i stort sett med. Man ser tydligt att Ken håller på att anpassa sig till det betydligt högre tempot i denna liga. Tror inte han fått förtroendet att få spela så pass länge i någon match tidigare. Lite fattas det fortfarande men han var med i några fina aktioner och levererade ett par framspelningar till halvchanser.

Det som var lite extra roligt att se var följande. Vid två tillfällen skulle frisparkar för Watford läggas precis från det avståndet och vinkel till mål som vi har sett honom att göra mål i några av hans matcher här hemma. Då såg man tydligt hur jättesugen den gode Ken var att lägga frisparken. Men - han fick slutligen finna sig i och smyga därifrån. Det var tydligt, att än så länge står han inte högt nog i den interna rankningen. Fast han som la frisparkarna fick inte in den ....

Jag är dock övertygat att Ken Semas tid kommer så småningom.
9

Före detta ÖFK- backen Jonathan Azulay ska stoppa ÖFK:s anfallsförsök
  av Haldo Jonsson | Idag - 16:41

Jonathan Azulay. Foto Haldo Jonsson

Fotbollsfolkets egen sajt fotbollz.se ger alla läsare info genom referat, bilder, matchens prestation och överraskning, statistik och krönika från matchen. Du kan skriva och läsa i forumet och om vad andra tycker om matchen.

Fotbollz.se har fem medarbetar som bevakar matchen.

Glöm inte Hos Andreas tipset. Vinn luncher!

Två nya i anfallet kan sätta fart på ÖFK mot Örgryte.
  av Haldo Jonsson | Igår - 18:41

Rapport från senaste öppna träningen

13 Apr 2024 - 21:35 Här vann ÖFK
13 Apr 2024 - 21:13 Matchens prestation
13 Apr 2024 - 19:12 Matchreferat Seg första halvlek och bra andra men målen uteblev
13 Apr 2024 - 19:04 Matchens överraskning
13 Apr 2024 - 16:51 Från uruselt till halvdant
13 Apr 2024 - 14:06 Startelvan
13 Apr 2024 - 07:03 Inför matchen: Varbergs BOIS - ÖFK
12 Apr 2024 - 18:36 Vi har bra förberedda spelare med gott sinnelag som ser fram
12 Apr 2024 - 10:20 Följ Varbergs BoIS - ÖFK via fotbollz.se
10 Apr 2024 - 11:41 ÖFK har löst anpassningen till gräs på ett utmärkt sätt
8 Apr 2024 - 21:26 En trevlig stund vid Västra Station och en hälsning till läs
8 Apr 2024 - 21:22 Han bidrog starkt till vinsten mot Trelleborg - Yannick Adjo
8 Apr 2024 - 21:21 Korta nyheter - Om före detta ÖFK-aren Henrik Bellman
8 Apr 2024 - 20:54 Albin Sporrong skadad.
7 Apr 2024 - 17:05 ÖFK - Trelleborg 1-0 (0-0)
6 Apr 2024 - 23:07 Första trepoängaren efter en helt annan prestation!