Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
  O'Learys-tipset 2020
- Lämna ditt tips
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Medlemserbjudande
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
Tabell Tabell Skytteliga Skytteliga
Allsvenskan Tabell Skytteliga
- Östersunds FK  
Div 1 Norrland - Damer Tabell Skytteliga
- IFK Östersund
- Ope IF
Div 2 Norrland - Herrar Tabell Skytteliga
- IFK Östersund Gästbok
- Ytterhogdals IK Gästbok
Div 2 M:a Norrland - Dam Tabell Skytteliga
- IFK Östersund 2
- Krokom/Dvärsätt IF
Div 3 M:a Norrland - Herr Tabell Skytteliga
- Järpens IF
- Frösö IF Gästbok
Div 3 Damer Södra Tabell Skytteliga
- Brunflo FK
- Frösö IF
- Ope IF 2
- Svegs IK
- Hede/Vemdalen
- Ås IF
Div 3 Damer Norra Tabell Skytteliga
- Häggenås SK
- IFK Strömsund
- Järpens IF
- Krokom/Dvärsätt IF 2
- Offerdals IF
- Ragunda BK
Div 4 Herrar Tabell Skytteliga
- Alsens IF Gästbok
- Ope IF Gästbok
- Dvärsätts BK
- IFK Strömsund
- IFK Östersund Ungdom
- Offerdals IF Gästbok
- Ope IF 2
- Stuguns BK Gästbok
- Tandsbyns FK Gästbok
- ÖFK Cosmos
 
Övriga serier
Övrigt
Förbund, domare m fl
J/H Fotbollsdomarklubb
Ettan fotboll
fotbolly.se
 
Saknar Du din förening? Tryck här...
 
besök Space2u
 

ANTE STRÄNGBY SVARAR
av Ante Strängby
Publicerad 17 Mar 2019 - 19:17 Uppdaterad 17 Mar 2019 - 19:30

Med anledning av Östersunds kommuns pressmeddelande ”Svar med anledning av uppmärksammad bisyssla för kommunmedarbetare”.

I den sorgliga process angående bisyssla som skett med anledning av min nominering till ordförande i Östersunds FK har vi kommit till vad jag hoppas vara det sista definitiva lågvattenmärket. Jag känner mig illa till mods. Av pressmeddelandet framgår att Östersunds kommun har gjort vad de kunnat, men arbetstagaren har inte velat gå med på de konstruktiva lösningar som kommunen lagt fram! Jag har svårt att vara överens med den bilden, men jag återkommer till det senare. Jag kommer inte att kommentera bisysslan i sak, eftersom det i pressmeddelandet bara beskrivs på en övergripande nivå och det är inte på den nivån som bisysslan ska bedömas och de frågorna kommer sannolikt att drivas vidare. Jag vill med dennas skrivelse ge min syn på ”Östersunds kommuns” hantering av ärendet och agerande i frågan.

Utdrag ur Östersunds kommuns pressmeddelande daterat 2019-03-12:

”Allra först vill vi dock klargöra att Östersunds kommun har försökt att tillmötesgå medarbetarens önskemål om att kombinera arbetet med ordförandeskapet i Östersunds Fotbollsklubb, något som inte varit oproblematiskt ur kommunens aspekt. Men för att tillmötesgå medarbetarens önskemål har kommunen tagit fram flera förslag på konstruktiva lösningar för att möjliggöra bisysslan, så som tjänstledigt på hel- eller halvtid. I lösningen har det även ingått att förändra de arbetsuppgifter som kommunen anser står i konflikt med ordförandeskapet i ÖFK, så att de båda rollerna skulle kunna skötas parallellt.”

För det första ställer jag mig frågan vem/vilka är avsändaren Östersunds kommun i det här fallet. Jag försöker få svar från ordförande i kommunstyrelsen som enligt reglementet är ansvarig för personalpolitik. Han hänvisar till att ytterst ansvarig för personalfrågor i kommunen är kommundirektören, ”det är den principen som gäller i kommunen”. Kommundirektören meddelar att det är ekonomidirektören som enligt delegation drivit denna fråga och förhandling. Tillbaka på ruta ett! Men även om det handlar om delegation är kommunstyrelsen ytterst ansvarig för beslutet och förhandlingen! Någon får gärna rätta mig om jag har fel.

Så har processen sett ut:

1. I mellandagarna kontaktades jag av valberedningens ordförande Sören Eriksson som frågade om jag kunde tänkas bli valberedningens förslag som ordförande i Östersunds FK.

2. Efter någon vecka gav jag honom beskedet att jag är intresserad. Samtidigt som vi var överens om att vänta med presentationen till lämpligt tillfälle, både för mig och föreningen. Jag behövde fortsatt tid för överväganden och söka information att det verkligen kändes rätt på alla sätt. Att känna mig bekväm med föreningen, sondera så att föreningen känner sig bekväm med mig och för mig att känna mig komfortabel med arbetssituationen i rollen som finanschef och vice vd.

3. Måndagen 21 den januari kontaktar Östersunds FKs vd Martin Johansson och Sören Eriksson mig och säger att de vill presentera mig som valberedningens förslag till ordförande innan medlemsmötet kommande torsdag. Vi bestämmer att så göra!

4. Nästa morgon meddelar jag min chef, ekonomidirektör Unto Järvirova att jag är föreslagen som ordförande i Östersunds FK. Jag föredrar Finansrapporten per december i kommunstyrelsen och möter där Per Hansson på Öp. Jag frågar om han vill ha en nyhet så kan han kontakta mig. Jag äter lunch med Rådhusets styrelse och berättar om att jag är föreslagen som ordförande i ÖFK.

5. På eftermiddagen samma dag får jag ett mail från Unto där han skriver: - Jag behöver pröva ditt ev engagemang som ordförande i ÖFK utifrån följande regelverk i kommunen. Vill att du av den anledningen fyller i bifogad blankett så jag har möjlighet att pröva frågan. Detta så att allt går enligt regelboken. Givetvis behöver vi prata om detta så du får höra reaktionerna såhär långt.

6. Senare på eftermiddagen går ÖFK och ÖP ut med uppgifterna om mig som föreslagen ordförande.

7. Den 24 januari skickar jag in anmälan om bisyssla och en utredning jag gjort om eventuella problem med bisysslan, hur förebygga och hur följa upp. Efter det hör jag inget.

8. Den 20 februari kallar Unto in mig på sitt kontor och meddelar att kommunen inte kommer att tillåta ordförandeskapet i ÖFK som bisyssla, med hänvisning till att den är förtroendeskadlig och hindrande.

9. Den 25 februari är det kallat till fackliga förhandlingar. Jag företräds av chefsförhandlare från Akademikerförbundet. När jag ska kliva in i rummet säger Unto ”att du ska inte vara med, vi förhandlar med arbetstagarens part”.

10. Efter ett tag lämnar kommunen ett bud som ska göra att jag ska kunna kombinera finanschef på kommunen med ordförande på Östersunds FK. Budet går ut på 50 % tjänstledig och att jag inte får vara vice vd i Östersunds Rådhus AB, samt att en uppgift från mitt finanschefsansvar lyfts bort. Jag tar budet som ett hån och säger med ironi till min chefsförhandlare att kolla om de kan acceptera tjänstledigt på 100 % och de kan det. Tillmötesgående tänker jag. Mötet ajourneras.

11. Den 5 mars är det nya förhandlingar, jag får inte delta, innan mötet har förhandlaren fått motivering till kommunens ställningstagande. Mötet ajourneras igen.

12. Den 11 mars är det ny förhandling, jag får inte delta. Vi säger nej till kommunens bud om tjänstledighet och företrädaren meddelar att Akademikerförbundet SSR motsätter sig arbetsgivarens förslag till beslut och har för avsikt att ta ärendet vidare.

Så igår kommer ett pressmeddelande och en nyhet på kommunens hemsida och insida där Östersunds kommun vill framstå som de ansträngt sig för att hitta en konstruktiv lösning i ärendet. De säger sig lämnat "flera förslag på konstruktiva lösningar". Jag har fått ”ett” erbjudande som innebar att minska min lön med 53 % (trots att jag uppgivit att bisysslan skulle i anspråk ta 30 h i månaden av min fritid) för att jag skulle kunna ta på mig ett oavlönat förtroendeuppdrag i en ideell förening. Jag hoppas och tror att de flesta anser att detta inte kan räknas som ett förslag på konstruktiv lösning. Det är inte många som skulle klara sig på mindre än hälften av sin lön.

Jag är upprörd över Östersunds kommuns hantering av min eventuella bisyssla, främst med anledning av att inte få delta i förhandlingarna. Om man vill hitta konstruktiva lösningar, hur kan man göra det utan att den det berör får närvara? Jag är helt oförstående och det låter absurt! Sedan att gå ut med ett pressmeddelande om en enskild medarbetare, där det framstår som att Östersunds kommun minsann har gjort allt som står i deras makt men att den anställde inte går med på ”enas om en lösning utifrån arbetsgivarens förslag. Man häpnar och blir samtidigt sårad och ledsen.

Mina medarbetare har svårt att förstå hur situationen uppkommit och på vilket sätt man kan behandla en medarbetare. Min fru och mina barn likaså, vi brukar ibland sörja och gråta över den uppkomna situationen. De jag känner tycker jag var värd den möjligheten, att få bli ordförande i Östersunds FK. Jag är den första att medge att det inte är det enklaste att förena! Men vad har kommunen att förlora och vi kunde väl ha gått igenom samtliga tänkbara situationer av eventuella intressekonflikter och jävsproblematik. Söka lösningar som både jag, ÖFK och kommunen känner sig bekväm med!

Kanske Östersunds kommun, vem det nu kan vara i denna fråga, kan svara på om detta är det sätt de vill bedriva personalpolitik och hantera medarbetare?

Efter detta är min önskan att kring detta ärende få lugn och ro och låta Östersunds FK utan mig få fortsätta sitt arbete. Jag längtar efter den allsvenska premiären och se Östersunds FK bli mästare.

Jag har trots allt som hänt inte en sekund ångrat att jag sa ja till att kandidera till uppdraget. Jag kan i någon del känna att jag borde gjort annorlunda, det kan man alltid! Jag är ledsen för min egen och familjens vägnar att det inte blir något ordförandeskap, vi såg verkligen fram emot framförallt hemmamatcher tillsammans på Jämtkraft Arena. Och jag är ledsen att jag som ordförande inte kan hjälpa ÖFK. Jag är också ledsen för att processen blivit så utdragen att det inte finns någon ordförandekandidat på torsdag, trots valberedningens fantastiska arbete.

Ante Strängby
Kommunmedarbetare med uppmärksammad bisyssla!
Anställd på Östersunds kommun
Medlem i Östersunds FK


Fotnot

Östersunds kommuns pressmedelande om hur man ser på Anteraffären har inte skickats till fotbollz.se, varför vi inte kan lägga ut det. 
 
22 Kommentarer:
Gäst: Tg skrev | 19 Mar 2019 - 07:16
Blir väldigt känslomässigt här ibland. Mest från de som hatar ÖFK. Min inställning är att det säkerligen förekommit olämpligt trolleri med pengar från DKs sida. Om det kommer att bestraffas får vi se. Jag kan leva med både fällande och friande dom utan att ropa rättsskandal. Det enda jag begär är rättvisafrån SvFF i förhållande till till föreningar från landets två-tre största stöder i deras eventuella bedömning. Böter Ok, men
12
Gäst: Ö.s. skrev | 19 Mar 2019 - 06:05
Det som framkommit i utredningen! Det är vad åklagaren påstår vilket fått dominera i media och som påverkat er. Media har inte ansträngt sig för att höra försvarets version och syn på det åklagaren påstår, blir intresant att se om åklagarens påståenden håller eller om försvaret kommer smula sönder åklagarens åtalspunkter. Det är upp till åklagaren att styrka det han påstår, kan inte åklagaren de kommer åtalet mot Daniel Kindberg att ogillas.
7
Gäst: Den stora frågan skrev | 18 Mar 2019 - 23:13
Kommer ni att ändra uppfattning när facit ligger på bordet.
Förmodligen är det ytterligare flera till i raden att idiotförklara på detta forum.
Jag menar då åklagare och domstol.
Klarar man inte av att se vartåt det bär hän är det illa ställt med den egna moralen.
Fanns en partiledare som jag tyckte va rätt bra som myntade orden.
Nån jävla ordning får det väl ändå va.
3
Gäst: Björne skrev | 18 Mar 2019 - 23:12
Men allra värst...Om man på ett fotbollsforum svänger sig med uttryck som att "de som är okritiska och som inte tror att oegentligheter kan förekomma även fast ingen döms" har nog missat det där med med vad fotboll innehåller.
En domare som dömer, och som ibland inte kan utdöma någon straff trots att regelvidriga oegentligheter skett. Dom om straff kan ibland inte fällas i brist på bevisning, pga av dolt synfält t ex, och ibland blir den inte fälld tfa att försvaret har agerat så skickligt att en fälld spelare i straffområdet bedöms ha fallit till marken på eget grepp snarare än som följd av en regelöverträdelse. Detta sker oaktat om det för flertalet åskådare framstår som fullt rimligt, om även i vissa fall oönskat, att utdöma straff i nämnda situationer. Den felande spelaren frias således och är därmed domarrättsligt förklarad oskyldig, även om denne i efterkommentarer och slowmotion-frammatade situationsanalyser, baserade på ett hopkok av personliga bedömningar och övertygelser om rätt och fel, pekas ut som felande och egentligt skyldig, trots att något sådant domslut aldrig funnits. Sådana här situationer springer fram ur fotbollsmatcher med en viss regelbundenhet, och liknande saker sker säkerligen också i den främmande värld utanför fotbollsplanen som av vissa kallas verkligheten. Så att på ett fotbollsforum tala om "de som är okritiska och som inte tror att oegentligheter kan förekomma även fast ingen döms" tyder på antingen en viss naivitet eller ett mått av bristande insikt vad gäller fotbollsälskares kval över förekommande oegentligheter som inte leder till någon straff. Åtminstone så länge vi pratar om straffar till det egna lagets fördel.
1
Gäst: Lugnviks bo skrev | 18 Mar 2019 - 22:33
Nej, de som är mest världsfrånvända är konspirationsteoretiker
som tror att Bosse Svensson lägger sig i personalärenden
Bosse har inget med att Ante Strängby
inte fick styra skutan.
5
Gäst: Maria* skrev | 18 Mar 2019 - 22:11
Fast vi vet ju inte om någon döms ännu... när krutröken skingras lär det går att bilda sig en objektiv och bildad uppfattning oavsett utslag av rättegången. Detta förutsatt att källkritik tillämpas och man själv orkar ta reda på vad som är sant och inte i stället för att ägna sig åt löst tyckande, troende och lyssna på skvaller. Så många skvallerkärringar som "vet" och som inte kan respektera att några av oss sitter stilla i båten utan att tro varken det ena eller det andra utan inväntar fakta... så många skvallerkärringar trodde jag inte det fanns i hela världen (och "kärring" har absolut INGET med kön att göra, precis som att "blond" inte bara är en hårfärg).
6
Gäst: Glenn skrev | 18 Mar 2019 - 21:30
Värst kan jag ändå tycka är de som är totalt okritiska och som inte tror att oegentligheter kan förekomma även fast ingen döms.
5
Gäst: Maria* skrev | 18 Mar 2019 - 21:26
Täten i världsfrånvändhet tar alla som tror att de själva sitter inne med information så att de fritt kan agera polisväsende, åklagarämbete och domstol. De som är allra värst är de som på allvar tror att de bildat sin uppfattning på objektiva grunder (och inte skvaller) och som förorättat gafflar vitt och brett för att alla inte delar deras "självklara" världsbild utan envisas med att vilja ha fakta och invänta vad det riktiga polisväsendet, åklagarämbetet och domstolen säger. Dessa instanser är ju faktiskt samhällsinstitutioner som har i uppdrag att utreda om brott begåtts eller inte så det är liksom ingen idé att spekulera och döma folk kors och tvärs innan alla fakta ligger på bordet.
6
Gäst: Man skrev | 18 Mar 2019 - 20:36
Kan naturligtvis skita i vad tingsrätt åklagare o Svenska fotbollsförbund tycker. Du tar täten i världsfrånvändshet.
5
Gäst: Ö.s. skrev | 18 Mar 2019 - 17:09
Nej men det är Lundh, Ingen i Öfk är föremål för åtal, vad Kindberg gjort eller inte gjort får vi se när rättegången är klar. Alla är oskyldiga tills en dom föreligger och vunnit laga kraft. Vad Lundh sitter nere i Skåne och skriver skiter jag fullständigt i. Lundh tillhörde förresten hyllningskören och ville vara med och sola sig i glansen ex under Europa spelet.
19
Gäst: Varför skrev | 18 Mar 2019 - 16:46
gör UG ett program vikt för ÖFK, varför skriver ÖP om Kindbergshärvan och varför tar den förnämlige Lundh upp klubbens affärer på fotbollskanalen. Är ni helt verklighetsfrånvända här.
16
Gäst: Erik skrev | 18 Mar 2019 - 14:33
Ja man vet ju 3 personer som kommer sitta och gotta sig när UG visas.
LH, BS och HL:
6
Gäst: Ante Strängby skrev | 18 Mar 2019 - 11:36
Hej! Önskar med anledning av svar på pressmeddelande och kommentarer lämna följande information. Jag är fullt medveten om arbetsgivarens maktposition i sådana här ärenden. Trots det anser jag att jag inte bara kan lägga mig platt på marken.
I fredags lämnade mitt fack in:
1. Framställan om tvisteförhandling angående förbud att åta sig bisysslan. Facket anser att kommunen brutit mot LOAs regler om bisyssla och yrkar på skadestånd.
2. Begäran om central förhandling med anledning av förbud mot bisyssla där kommunen föregivit att bisysslan är hindrande!
Jag läste Christer Öhlunds inlägg med en lysande spaning igår på FB. "Tänk så många som vet exakt vad som är rätt och ska göras i superkomplexa frågor. Imponerande!" Jag håller med dig i din spaning! Ante Strängby
31
Gäst: Ö.s. skrev | 18 Mar 2019 - 10:44
Östersunds kommunalråd Bosse Svensson Centerpartiet var för ett antal år sedan chefredaktör och ansvarig utgivare på Östersunds-Posten. Nu är Bosse Svensson kommunalråd och hans gamla arbetsgivare Östersunds posten ska ju granska makten.

Här har vi ett jätteproblem för Östersunds-Posten som har ett dåligt rykte och och låg trovärdighet, nu ska alltså journalisterna på Östersunds-Posten granska sin gamla chef Bosse som nu är kommunalråd! Här luktar det väldigt illa. Vänskapskorruptionen är tydlig.
30
Gäst: Pontus skrev | 18 Mar 2019 - 09:34
två saker som påverkar denna historia:

1. hade inte UG kört igång sin granskning av DK & ÖFK, hade ev kommunen kunna acceptera en bisyssla som ordförande i ÖFK för Ante på sin fritid, men nu krockar dessa rejält

2. ifall Ante skulle bli ordförande i ÖFK, blir det andra gången kommunen har en högt uppsatt tjänsteman som ordförande i ÖFK som sitter på dubbla stolar och det gick inte så bra förra gången, så det vill man nog undvika.
8
Gäst: Den konspiratoriske skrev | 18 Mar 2019 - 09:03
Ante ger ÖP-killen en nyhet. Vilka meddelar han detta? Bosse S kanske som gammal ÖP-nisse? Mkt troligt. Sen går ett hierarkiskt ÖFK-hatar drev gång i Rådhuset och vips har vi en otillåten bisyssla och problematisering grande. Som Ante själv undrar, vem är "kommunen" i det här? Vem drar i trådarna bakom kulisserna? Vem sätter rubriken "krismöte" på det som ÖFK själva kallar informationsmöte på torsdag? Som ÖFK-are har man ont i magen över kommande UG men det finns gott om lokala potentater som inte gör livet lättare direkt. Låt Kindberg ta den här smällen men alla andra som gillar ÖFK (vi är många) vill gå vidare.
29
Gäst: jösses amalia skrev | 18 Mar 2019 - 07:26
Jag saknar två saker. Vilka motbud som har lämnats av facket för att det var faktiskt en förhandling och hur facket ser på det hela. Som senaste kommentaren säger om facket är okej med detta så har det nog gått rätt till. Eftersom dom var Antes ombud, ja Motivering hade varit väldigt bra från kommunen men efter pratat med jurister så behöver inte kommunen helt och hållet själv med stöd av lagen som bestämmer vad som förtroendegivande eller inte. Så det är inget man kan gnälla över som fans eller så mycket som att överklaga till nästa instans för det är ändå tröstlöst.
5
Gäst: Glenn skrev | 18 Mar 2019 - 06:17
Så länge facket inte går ut och fördömer agerandet får man nog förutsätta att allt gått rätt till.
4
Gäst: Lars Larsson, Sthlm skrev | 18 Mar 2019 - 00:20
Enligt LOA (lagen om offentlig anställning) 7:e paragrafen är Arbetsgivaren, i detta fall Östersunds kommun, skyldig att informera arbetstagaren om vilka förhållanden som kan göra en bisyssla otillåten.

Jag har hittills inte någonstans läst eller hört varför bisysslan ( = ordf i ÖFK) är förtroendeskadlig. Det verkar ju inte ens vara så att Ante Strängby själv har en aning om den egentliga motiveringen. Dessutom skriver han att han inte fick vara med på partsförhandlingen. Synes ju vara ett försök till mörkläggning och förfarandet kan starkt ifrågasättas och det på flera grunder.

Det går faktiskt att rättsligt pröva kommunens beslut, men i praktiken är man chanslös mot en offentlig myndighet. I vart fall verkar det så när man läser utslagen i de prövningar som gjorts av vad som anses vara förtroendeskadlig bisyssla. Myndigheten avgör i praktiken själv vad som är förtroendeskadlig bisyssla.

Oaktat detta så har Östersunds kommun knappast följt lagen vad gäller informationsskyldigheten gentemot Ante Strängby. Kommunen har ju inte explicit angivit vad som är förtroendeskadligt i det här specifika fallet.
19
Gäst: Ostman skrev | 17 Mar 2019 - 21:11
All heder åt Dig Ante som ser värdet i ett starkt och framgångsriktföreningsliv. Tyvärr är min egna erfarenhet att sådana ärenden som detta inte skapar hållbarhet i relation och dialog mellan arbetsgivare och arbetstagare. Tyvärr är det också så att det är arbetstagaren som får "betala" mest medans det är arbetsgivaren som agerar osmart om man ser konsekvenserna i ett långsiktigt perspektiv.
22
Gäst: Maria* skrev | 17 Mar 2019 - 20:55
Så pinsamt av kommunen! Det ligger minst en hund begraven i den här soppan. Man kan trösta sig med att egenintressen alltid kommer fram förr eller senare. Troligen är det nån med alldeles för stort ego som vill "göra avtryck". Synd för ÖFK.
32
Gäst: Martin Nylander skrev | 17 Mar 2019 - 20:34
Tänk vad svårt det är att spela med öppna kort. Det är helt klart något lurt inom Östersunds kommun. Tänk om det gick att rensa upp i det träsket!
36
 
Sök på fotbollz.se
   
  Fem snabba till Ian Burchnall  
  av Haldo Jonsson | Idag - 10:26  
 

Ian Burchnall vid sitt första offentliga framträdande som tränare i ÖFK. Då visste han inte vilken krokig väg det skulle bli. Foto: Haldo Jonsson

 
  Läs mer...  
 


 
  Ny tränare i ÖFK?  
  av Haldo Jonsson | Idag - 08:52  
 

Amir Azrafshan. Bild från FC Djursholms hemsida

 
  Läs mer...  
 


 
  DIV..4 JÄMTLAND 2020  
  av Lasse Granbacka | Idag - 08:21  
 

Match i kväll

 
  Läs mer...  
 


 
  Krönika av Thord-Eric Nilsson  
  av Thord-Eric Nilsson | Igår - 19:12  
 

 
  Läs mer...  
     
 
Nyhetsarkiv
Igår - 17:42 Burchnall var chanslös redan från start
Igår - 09:31 Ian Burchnall slutar i ÖFK
Igår - 09:22 ÖFK har fått ett bud på Kadiri från Manchester City men inte
8 Jul 2020 - 20:56 Succé för Francis Jno-Baptiste i Athletic Eskilstuna
8 Jul 2020 - 14:19 Eirik Haugans första trissvinst
8 Jul 2020 - 09:06 Lars Larssons Tankar
7 Jul 2020 - 11:09 Bilder från ÖFK - Mjällby 0-1 (0-0)
7 Jul 2020 - 00:34 Det här spelet ger varken poäng eller sympati
6 Jul 2020 - 23:14 ÖFK - Mjällby 0-1 (0-0)
6 Jul 2020 - 21:47 Matchens bästa spelare
6 Jul 2020 - 21:28 Matchens överraskning
6 Jul 2020 - 21:18 Matchens prestation
6 Jul 2020 - 20:49 Kvällens domarinsats
6 Jul 2020 - 18:11 Kvällens startelva
6 Jul 2020 - 16:13 Tre frågor till Mjällbys tränare Marcus Lantz
6 Jul 2020 - 15:19 Landslagskapten på Jämtkraft Arena
6 Jul 2020 - 09:04 Följ ÖFK - Mjällby AIF via fotbollz.se
5 Jul 2020 - 20:18 Tandsbyn - Ope 1-0 (0-0)
5 Jul 2020 - 13:46 Intressant fight mellan Isherwood och Bergström
5 Jul 2020 - 09:07 Så här ser Mjällby på måndagens motståndare ÖFK
 
 
 
Herrar
av: IFK LASPALMAS | 14 Jun 2020 - 15:09
Kan man inter streama dagens IFK ma
71
kommentarer
Ian Burchnall slutar i ÖFK
av Haldo Jonsson | Igår - 09:31
26
kommentarer
Div..4 Jämtland 2020
av Lasse Granbacka | 3 Jul 2020 - 09:37
Dags för fotboll div. 4 Jämtland.
24
kommentarer
Lars Larssons Tankar
av Lars Larsson Stockholm | 4 Jul 2020 - 15:30
Har ÖFK någon sportchef eller motsv
22
kommentarer
ÖFK - Mjällby 0-1 (0-0)
av Lasse Granbacka | 6 Jul 2020 - 23:14
VS Nu med referat av Lasse Granba
19
kommentarer
Burchnall var chanslös redan från start
av Agne Svärd | Igår - 17:42
 
 Skrivet igår kl 17:42
fotbollz.se på Facebook