meny  
 
 
- Start
- Nyheter/Information
 
- Spelprogram/Referat
- Spelartruppen
- Statistik
- Hemmaarena
- Återblick -19
- Återblick -18
- Återblick -17
- Återblick -16
- Återblick -15
- Återblick -14
- Återblick -13
- Återblick -12
- Återblick -11
- Återblick -10
- Återblick -09
- Återblick -08
- Återblick -07
- Återblick -06
- Intervjuer
- Länkar
- Forum
 
- Kontakta oss
 
tabell Aktuell tabell   skytteliga Skytteliga
 
- Allsvenskan  Tabell
 
 
 
     
   
     
 ÖFK Nyheter
 
Välkommen till ÖFK Nyheter. Detta är en webbplats speciellt för alla som gillar ÖFK men även för andra intresserade. Avsikten med sidan är att den skall ha ett lättillgängligt och aktivt debattforum samt att Du bl a skall kunna läsa matchreferat, spelarinformation och intervjuer.
 
Senaste Matchen   Nästa Match
Östersunds FK Djurgårdens IF
1 1

Läs mer... Läs mer...
 
Helsingborgs IF Östersunds FK

2020-09-27 14:30
Olympia
 

 STÖTTNING OCH KRAFTSAMLING
av Haldo Jonsson
Publicerad 12 Nov 2019 - 21:46 Uppdaterad 12 Nov 2019 - 21:56

I måndags hade ÖFK extra styrelesmöte på Fokets Hus. Frågorna från närvarande medlemmar blixtrade från alla håll och kanter.

I måndags hade ÖFK extra årsmöte på Folkets hus. På dagordningen stod beslut om de nya stadgarna, val av valberedning och ekonomisk rapport.


Jag har varit på många årsmöten igenom åren inom fotbollen. Normalt sett brukar det vara bara de närmast sörjande som kommer. Man går igenom paragraferna med rasande fart och ibland blir det fika efteråt eller så går man hem ganska så oberörd och tomhänt.

ÖFK ställer allt detta på skam. Östersunds FK är speciell på många sätt. Alltid så sticker klubben ut på något sätt. Det finns ofta bara två variabler. Det pendlar mellan ytterligheterna positivt och negativt. ÖFK engagerar nästan alla Östersunds kommuns innevånare. Det borde ha skrivits en doktorsavhandling om hur ÖFK har greppat tag i människorna och gjort dem intresserade av fotboll och allt som rör ÖFK i denna ibland lite tröga och händelsefattiga vinterstad.

I måndags var det kö och trängsel vid ingången till Folkets Hus som om det var Lasse Stefanz som bjöd upp till dans. En stor och breda man hade så bråttom in att han stötte mig hela tiden i ryggen när han trängde sig framåt i kön vid ingången. Faktiskt blev jag lite irriterad, men lugnade mig snart när jag träffade skribenten på fotbollz.se Agne Svärd. Agne skulle vara med i dagens gäst på P4 under tisdagen. Lyssna gärna på det!

Hur som helt så tog jag så småningom plats i salen tillsammans med nästan två hundra medlemmar. Före mötet pratade alla fotboll med varandra fast få av oss antagligen aldrig hade tidigare träffats. Fotbollen förenar!

På scen fanns ett bord. Där satt nya vd Lennart Ivarsson och styrelsens ordförande Bo Ottosson. De skulle svara på kvällens frågor och frågor blev det. Det blixtrade till från alla håll. Det kom frågor som inte gick att svara på och det kom svåra frågor, kluriga frågor, lite ironiska frågor och mycket vettiga frågor. Alla svarade Ivarsson och Ottosson på.


Givetvis viktigt för medlemmarna att få svar på om man det är värt att satsa pengar i ÖFK. Det har ju varit lite si och så med informationen om ekonomin tidigare.

Men låt oss glömma det som varit. Nu satsar vi med all kraft framåt. Det finns inget annat som gäller nu och det är bråttom.

Jag kan för lite ekonomi för att bedöma om informationen gick hem hos alla. Det jag kan säga är att vd Lennart Ivarsson gjorde det bra. Det var tufft av honom att möta en del kritiska medlemmar. Det var ett brett register frågor det gällde.

Vi människor har så lätt att allt ska vara så självklart och vi har så lätt för att döma.

Vi borde högst värdesätta de som tar på sig ansvaret för att rätta till ÖFK:s ekonomi. Vem skall annars göra det? Det är en tung och svår börda. Vi måste stötta dem.

Att sitta i en styrelse för en idrottsförening är nog det otacksammaste man kan göra. Det blir mycket kritik, men man drivs vidare av stort intresse. Jag har själv provat på det.

Därför höjer vi armen på de hedervärda människor, med Lennart Ivarsson i spetsen, som vill rädda ÖFK kvar i allsvenskan. Det är ju allas vårt intresse. Det är bra för kommunen, för näringslivet och det är bra för alla som gillar fotboll.


Det är meningslöst i nuläget att diskutera om ÖFK har gjort negativ eller positiv reklam för Östersund eller andra oförrätter.


Glöm det förgångna! Det är nya förutsättningar nu och nya insatser, eller som en dam sa i måndags på mötet: -Är det ingen som kan säga något positivt om ÖFK? Hos vissa finns det en negativism, som inte är rolig att lyssna på.Det absolut viktiga i nuläget det är att vi skaffar fram tio miljoner till årsskiftet.Gör vi det, då han vi till våren sätta oss på Jämtkraft Arena och se och glädjas allsvensk och svensk toppfotboll.

Det är mycket pengar på kort tid som ska fram, men med gemensamma krafter så klarar vi det. Falkarna har nått summan 70 000. Det är bra.

Nu kavlar vi upp ärmarna och knyter nävarna och visar på jämtländsk urkraft. Vi är ju många av oss sega jämtar och andra starka män och kvinnor. Följ Ivarssons råd att köpa en aktie i julklapp!

Nu visar vi att vi tror på ÖFK. Vem ska annars helst göra det om inte vi ÖFK:s medlemmar gör det? Alla blir vi små hjältar. Det finns fortfarandet företag som kan glädja ÖFK med sponsring. Hoppas ni gör det!

Vi ses i april på Jämtkraft Arena och gemensamt sitter vi och kollar på allsvensk fotboll. Vi kan i varje fall hoppas! 
 
37 Kommentarer:
Gäst: Stå upp för...... skrev | 14 Nov 2019 - 22:51
Haha! Ville bara skoja lite. Se hur det blev, Haha
Ner med Öp, Haha !!
9
Gäst: Claes skrev | 14 Nov 2019 - 19:34
Till ”Stå upp för ...”. Det var alltså ok att radion rapporterade om revisorns varning men inte ok om ÖP skulle göra detsamma ?
10
Gäst: Trött skrev | 14 Nov 2019 - 17:26
Vad skulle ÖP skriva om, om inte DK och ÖFK fanns? Jag tipsar som skattebetalare. Ta och granska hur Österängrenoveringen/flytten och PCrenoveringen kunde bli så mycke dyrare än beräknat
7
Gäst: Hm skrev | 14 Nov 2019 - 17:13
Jag förväntar mig att öp skriver om det imorgon. Dom måste väl ändå ha rapporteringsskyldighet när något inträffar som påverkar någon/något som intresserar många människor?
11
Gäst: Roffe skrev | 14 Nov 2019 - 17:11
Vad hade hänt med försäljningen av Aiech om information gått ut vitt och brett om föreningens ekonomiska läge? 5 millijoner skulle ha blivit på sin höjd 1mille
3
Gäst: "ställ sig på ÖFKs sida" skrev | 14 Nov 2019 - 17:07
Är det deras uppgift som tidning?
8
Gäst: Stå upp för våran klubb. Heja, heja!!! skrev | 14 Nov 2019 - 16:49
Varning till ÖFKs revisor!! Hörde det på radion. Ger mig fan på att Öp skriver om det o morron!!! Kan dom inte skriva nåt roligt och ställ sig på ÖFKs sida
Nä fy för Mittmedia!!!!
7
Gäst: Medlem skrev | 14 Nov 2019 - 16:43
För eller emot DK sedan får var och en ha sin åsikt. Men jag funderar på hur läget hade varit om inte DK gått in med 6 millijoner i somras???
3
Gäst: Hoppfull skrev | 14 Nov 2019 - 16:37
Jag tror att Pottter som tränare/person/medmänniska fått många spelare att välja ÖFK. Men nu kommer väl anklagande om att han ochså är köpt för ”fel”pengar...till en klubb i de lägre divisionerna, som de spelade i för 7 år sen.. Men det säger mer om de som tror att allt klubben gjort är oäkta och fiffel än om Potter...
1
Gäst: Ekonomen skrev | 14 Nov 2019 - 16:28
Man blir fortfarande ganska förvånad över alla som försvarar DKs fortsatta koppling till föreningen.
Den kopplingen har ett dyrt pris eftersom många sponsorer inte accepterar den. Med en klarare linje i den frågan hade den nu stora konkursrisken varit mindre. Vi företagare har ju ändå rätt till att kräva en förening utan frågetecken om vi skall stödja. Domen har inte vunnit laga kraft, säger den krympande skara som har huvudet i sanden. Visst men skulle det inte bli någon mer rättegång (vilket det blir) är det den fällande domen i Tingsrätten som gäller. Att DK själv erkände, sa upp ett välbetalt jobb samt två gånger nekades ansvarsfrihet av alla politiska partier är väl ganska tydliga signaler. I pipeline ligger ytterligare två rättegångar som understryker ÖFKs behov att helt frigöra sig.
24
Gäst: Alla gillar inte samma skrev | 14 Nov 2019 - 15:40
Vad som attraherar en spelare och vad som driver denne är nästan lika många som det finns spelare. Pengar är långt ifrån allt även om vissa verkar tro att det endast är det som får en att välja klubb.

Då har man inte hållit på med idrott på högre nivå och förstår hur vi tänker. Någon kanske gör det för pengarna men de flesta gör det främst av andra orsaker. Å att Östersund skulle vara en kall håla är ju en åsikt för den som tycker det och inte nåt allmänt vedertaget.

Finns lika stora möjligheter och saker att göra oavsett var på Jorden man bor. Det handlar bara om inställning. Om man inte är nöjd så sitter man inte och gnäller om man har rätt inställning utan man ser möjligheter och skapar det man saknar.

Kan man bygga upp en tvåmiljonerstad (Las Vegas) mitt i en öken som för 90 år sedan var lika stort som Sveg så vad kan man då inte göra på så många andra ställen.

Inställningen är det som skiljer de som får till saker och får saker att ske mot de som endast sitter och ser hinder, gnäller, klagar och ändå inte ändrar på sig eller omgivningen.

Valet är ditt vilken inställning du kan ha. Där vissa ser mörker ser andra "bara möjligheter" och skapar allt de kan drömma om. Hur kan det skilja så mycket mellan de 2 fast de har samma yttre förutsättningar?

1
Gäst: DK for ever skrev | 14 Nov 2019 - 09:18
Hoppfull" riktigt det du säger att det nog inte är de enda pengar som hjälpt till framgångarna. Säkerligen mer som inte uppdagats och hamnat i rätten. Spelarna har såklart gjort det bra, har nog inte hört ngn som tycker att de inte presterat. Frågan är om dessa spelare överhuvudtaget varit i klubben om inte saker skett. Hur hade historien sett ut då?
4
Gäst: Ojämte skrev | 14 Nov 2019 - 06:44
Men
Pratade man om nån Plan B ifall aktieförsäljningen inte ger mer pengar?
1
Gäst: Ojämte skrev | 14 Nov 2019 - 06:42
Felet hoppfull gör är att vi skall anpassa vår verklighet efter DK. Det borde vara tvärt om
7
Gäst: Mao skrev | 14 Nov 2019 - 06:17
Kan man vara lojal mot klubben och ogilla D.Ks medverkan?
Det borde kunna vara så. Inte ens en fällande dom räckte alltså?
10
Gäst: Hopplös romantiker skrev | 13 Nov 2019 - 23:23
Han kanske trivs på sitt jobb ändå?

#FreeÖFK
2
Gäst: Hoppfull skrev | 13 Nov 2019 - 23:05
Ok...varför säger du inte upp dig och slutar om det är så dåligt som du säger?
Att kritisera som du håller på är illojalitet mot arbetsgivare... tycker du det är okey? Jag gör inte det..
0
Gäst: Ok skrev | 13 Nov 2019 - 22:29
Hoppfull.. anställd
2
Gäst: Bubblan! skrev | 13 Nov 2019 - 21:42
Ni som lever i DK-bubblan tror jag inte förstår hur resten av Jämtland betraktar honom!
25
Gäst: @hur många oskyld..... skrev | 13 Nov 2019 - 21:26
Vart kan man läsa light-versionen?
6
Gäst: Hoppfull skrev | 13 Nov 2019 - 19:45
DK forever...jag utgår från vad spelarna själva sagt i olika podder... huruvida det är sant eller inte spekulerar jag inte i... men knappast är det så att dessa pengar som nu antas ha tagit sig till ÖFK på fel väg, var det enda som banade väg för Europaspel, den slutsatsen är rejäl kränkning mot spelarna..

Ok...hur VET du att DK har sån makt? Sitter du i styrelsen? Har du annan information än andra? Eller spekulerar du bara utifrån hur du TROR det är och vill göra det till en sanning?

4
Gäst: Hur många oskyldigt dömda finns därute? skrev | 13 Nov 2019 - 18:45
Hur många oskyldigt dömda finns ute i vårt samhälle? (bevisplacering mm så att någon som är oskyldig blir fälld). Man ska ju alltid se saker från båda sidor. När någon/några anmäler någon. Varför gör de det?

Det är ju därför det finns flera instanser och mål kan tas om. Egentligen är det där med straff rätt förlegat med tanke på den tid vi nu är i och de kunskaper vi har. Finns redan så mycket bevis på att straff inte fungerar (kanske att man borde få återgälda det man ställt till med så gott det går om det är möjligt). Fängelser världen över är överfulla av folk och i vissa delar av världen finns ju dödsstraff och trots att det finns så begår personer handlingar som kan ge dödsstraff. De gör ju det för att deras handlingar inte är logiska och deras hjärnor inte är lika väl utvecklade för att inte begå brottsliga handlingar som för de som kan hålla sig ifrån sådana. Bland annat vet man ju numera att centrat där konsekvenstänk, empati, impulskontroll och andra viktiga delar för att kunna undvika att begå brottsliga handlingar tar upp till 25-30 år innan de är grundutvecklade hos ett människodjur. Det är ju därför folk kan begå brott när de är yngre än detta som de aldrig senare skulle kunna begå (är brottsbenägna i sina tonår men sedan inte begår ett brott på hela livet).

De har inte samma hjärna som oss som ej begår brott. När ska alla de som ej begår brott förstå detta och att enda vägen är proaktivt arbete för att identifiera dessa personer så tidigt som möjligt i livet och ge dem nödvändig behandling och stöd så länge som behövs. Det vinner vi alla på. En nollvision för vålds- och sexualbrott måste ju vara något att sträva efter om man ser till att få till det proaktiva arbetet.

Men även så blir personer oskyldigt anklagade (har själv varit ett karaktärsvittne för en person som någon försökte "sätta dit" för något som denne inte gjort) blir fällda. Så för rättssäkerhetens skull så måste vi låta rättssystemet ha sin gång ända till sista instans innan man beslutar om någon är skyldig eller ej. Saker kan ju ha vinklats fel, vittnen saknas mm i tidigare instans. Det är ju därför som detta finns. Nästa gång kanske det är någon av er som blivit oskyldigt anklagade och sitter i en domstol. Kanske kan kännas väldigt overkligt och främmande men det kan gå fortare än ni anar om nu någon/några vill er illa.

Hoppas att allt blir rätt och bästa möjliga för alla och att alla kan få leva i harmoni tillsammans till slut. Det är lätt att kritisera, döma och/eller klaga. Det kan vem som helst. Istället för att fördöma människor, ska vi försöka att förstå dem.

Låt oss försöka komma underfund med varför de gör som de gör. Det är mycket mer givande och mer spännande än att kritisera och det skapar sympati, tolerans och vänlighet. Att förstå är att förlåta. Att förstå allt är att förlåta allt.

När vi har med människodjur att göra måste vi komma ihåg att vi inte har att göra med logiska varelser. Vi har att göra med känslovarelser, varelser som kryllar av förutfattade meningar och ofta drivs av stolthet och fåfänga.

För att vara förstående och förlåtande fordras karaktär och självkontroll. Det är något som vi alla behöver öva på hela livet (kan man aldrig bli nog bra på). En stor människa visar sin storhet genom sitt sätt att bemöta andra människor på.
2
Gäst: Haha! skrev | 13 Nov 2019 - 16:36
Han, om någon, vet!!!!
4
Gäst: Ojämte skrev | 13 Nov 2019 - 15:58
@Hmm

Släpp det där nu. Tror knappast att Ö.s. vet vad en rättshaverist är.
8
Gäst: Hm skrev | 13 Nov 2019 - 14:43
Så du märker av oss rättshaverister som förstår vad en tingsrätts dom innebär?

Märker du även av andra rättshaverister? Tänker på dom som tror att samhället har gått ihop i en gemensam insats för att jävlas med ÖFK och kindberg
9
Gäst: Ok skrev | 13 Nov 2019 - 14:34
Det är många, i och runt föreningen som är trötta på DK. Inte för att han inte gjort något bra TIDIGARE i föreningen.

Mer att han dikterar och försöker styra klubben som han själv vill, TROTS att han inte har någon officiell roll, JOMEN VISST.... Vem tror ni godkände budgeten för 2019? Vem tror ni kände skuld i somras när klubben höll på att gå i konken? Den som budgeterat med spelarförsäljningar på 25 miljoner? Eller tror folk på riktigt att det inte var DK??

DK är nu dömd för brott, med största sannolikhet så kommer domen överklagas och fram tills att dom fallet i Hovrätt är han som "vilken person som helst", jag och många andra är bara irriterade att DK tror sig sitta på en högre hästrygg än alla andra och kan göra som han vill. Tyvärr vågar ingen göra något mot honom då han har 4 miljoner kvar i klubben (vilket gör att han kan sätta klubben i KK imorgon om någon gör något som inte passar honom, då han vill ha tillbaka sina cash). Så just nu styr DK klubben oavsett vad folk vill tro.

Den dagen klubben inte är beroende av DK ekonomiskt kanske han försvinner. (OM det är vad klubben och dess medlemmar vill), jag personligen tycker det hade vart skönt om han hade försvunnit ett tag och låtit klubben vara ifred och löst sina egna problem.22
Gäst: Kingen skrev | 13 Nov 2019 - 13:59
Varför skulle det bli en ändring ? Finns inget som tyder på det mer än hans egna predikningar. Otroligt att så många fortfarande har huvudet i sanden och inte vill inse fakta.
18
Gäst: Ö.s. skrev | 13 Nov 2019 - 13:35
Att framgångarna för Öfk byggde på brottsliga aktiviteter är bara nys! För det första är det ingen laga kraft dom än, det här är inte klart än på långa vägar. Om utslaget i Hovrätten blir frikännande hur ställer ni er då? Det är många rättshaverister som yttrar sig på det här forumet.
7
Gäst: Ojämte skrev | 13 Nov 2019 - 12:39
Suck av första graden
Först: En papegoja kan lära sig repetera vad andra säger. Papegojan har inte rätt för det.

DK befanns SKYLDIG till brott. Därför blev han FÄLLD i tingsrätten. I DOMEN blev påföljden bl.a. fängelse.
Hade han inte blivit fälld så hade han heller inte behövt överklaga.
På samma sätt om han inte överklagat: då hade han inte varit oskyldig fram tills dess han börjar avtjäna domen. Allt står att läsa i domen. Läs den. Det du skriver är bara retorik som du hört DK säga. Att DK tycker att han är oskyldig är en helt annan sak. Tingsrätten tyckte inte som han och nu återstår att se vad hovrätten tycker.
Det jag nyss skrev om DK är inte hat. Det är bara tillgänglig fakta.

Skulle vi nu kunna lämna honom och återgå till medlemsmötet och framtiden.

Jag ställde två frågor som jag hoppas få svar på från någon som var där
1. Hur skall man få in de 11(?) miljoner som saknas fram till årsskiftet. Aktier kan inte vara den enda lösningen.
2. Hur skall man få en tillräcklig budget för 2020?
28
Gäst: DK for ever skrev | 13 Nov 2019 - 11:19
Hoppfull". Jo man har tagit in spelare som andra velat ha. Flera etablerade klubbar har med förvåning sett att spelare valt en kall håla i Norrlands inland istället för de själva. Det är ju inte så som många verkar tro att Ghoddos, Sema m.fl inte scoutats av andra och att bara ÖFK sett deras potential. Flera föreningar har sagt sig vilja ha spelare och suttit i förhandlingar men rätt vad det är har vederbörande valt ÖFK. Om man tror att spelarna valt ÖFK pga av deras kulturprojekt odyl så är man bara naiv. Övriga föreningar har matchas ut av de löner som erbjudits från den norrländska klubben. Där har du konkurrensen som du menar inte funnits. ÖFK har vunnit den kampen gentemot andra då man erbjudit betydligt bättre personligt avtal. Spelare kostar massor eller t.o.m mer när de är kontraktslösa, störst plånbok vinner. ÖFK hade tydligen den största kassakistan och konkurrerade ut övriga intressenter. OM denna kista tillkommit på ojuste väg så har övriga föreningar inte tävlat på samma villkor och ÖFK har kunnat ta sig upp i seriesystemet, ut i Europa m.m.
14
Gäst: Ö.s. skrev | 13 Nov 2019 - 10:51
Ojämte, hade inte Daniel Kindberg funnits i Öfk hade vi aldrig behövt sett Öfk i allsvenskan. För det andra, han gick in med pengar och räddade Öfk från konkurs i våras. Vilken annan person skulle gjort de? Men en person som Daniel Kindberg vill många ha bort! Hur tänker ni? Domen i Tingsrätten kommer överklagas och vinner därmed inte laga kraft. Det är först efter en laga kraft vunnen dom som vii kan säga att någon är dömd eller oskyldig.
12
Gäst: Ojämte skrev | 13 Nov 2019 - 10:32
Först till Ö.s. och Hoppfull. Frågan om DK har väl avhandlats ett oändligt antal gånger i bl.a. det här forumet. Ni undrar varför folk vill ha bort honom. Ni kan läsa om detta på samtliga ställen där det skrivits om DK (utom på ett ställe). Det handlar om en dom i Ångermanlands tingsrätt.

Jag var inte på mötet och jag har letat efter uppgifter om vad som verkligen sades, i synnerhet om ekonomin. Kan någon svara på dessa två frågor.

1. Hur skall man få in de 11(?) miljoner som saknas fram till årsskiftet. Aktier kan inte vara den enda lösningen.
2. Hur skall man få en tillräcklig budget för 2020?
12
Gäst: Ö.s. skrev | 13 Nov 2019 - 07:32
För nån dag sedan hade Östersunds Posten en rubrik som löd. "Pengaregn över Öfk " blandat med övriga rubriker om Öfk som mest handlar om vilken kris det är i Öfk! Det är bekymmersamt att en lokal tidning gör allt för att sänka Öfk och Daniel Kindberg!
20
Gäst: Hoppfull skrev | 13 Nov 2019 - 06:58
Varför sån avsky för en människa? Jag kan inte förstå, vem har rätt att kräva att nån annan inte får vara med? Att stänga någon ute? Vilket samhälle lever vi i? Var kommer allt hat och all elakhet från?
Spelarna mf.l .l i ÖFK verkar inte alls hata DK som så många andra verkar göra och varför skulle de det? Han kanske är ett bra stöd till dem, kan stötta och peppa dem. Är ni så naiva att ni tror att bara DK försvinner så kommer allt att gå bra för klubben?
Har man ett sånt hat för en människa så ska man nog inte sponsra en förening eller vara medlen.
Däremot kan man ju fundera över varför vår lokaltidning fortsätter skriva all skit de kan och sätta dåliga rubriker på insändare.

”På laglig väg” Det är ju inte så att ÖFK i konkurrens med andra köpt dyra spelare (som andra också velat ha) Utan de spelare ”hämtade på hittegodsavdelningen” hade inga pengar i världen kunnat ta oss ut i Europa.

Varför har vi fått ett samhälle där det är viktigare att skriva om allt negativt som händer än att skriva positivt?
Varför älskar människor att gotta sig i annans olycka. Tror man att man blir bättre själv då?
38
Gäst: Ö.s. skrev | 13 Nov 2019 - 06:43
Daniel Kindberg räddade klubben från konkurs ! Han var sista utvägen annars hade Öfk gått i konkurs. Jag mår illa över det hat ni öser över Daniel Kindberg. Och ni som var på extra årsmötet, Daniel Kindberg var ju där, ni hade chansen att ställa frågor men då satt ni tysta, fegt! Östersundsposten fortsätter på sitt sätt så Hans Lindeberg undrar om "Öfk kan nå samma framgång som det haft på laglig väg!"? Vad jag vet så finns det ingen dom som vunnit laga kraft att ekonomiska oegentligheter har ägt rum. Hatet från ÖP fortsätter i oförminskad skala både mot Daniel Kindberg och ÖFK.

31
Gäst: Kingen skrev | 13 Nov 2019 - 05:51
DK äger öfk. Finns ingen som törs säga åt honom. Han har klubben i ett järngrepp och är på arenan varje dag precis som när han var ordförande. Äter frukost med dom, är med i omklädningsrummet och sen ute på träningen. Ingen rubbar DK.
10
Gäst: Tryggve skrev | 13 Nov 2019 - 00:36
När ÖFK törs klippa av navelsträngen till kindberg och stå på egna ben, då kan nog många våga lyfta på lädret och sponsra ÖFK.

Men då måste man verkligen gör det också, DK måste ut ur klubben på riktigt.
38
 
Sök på fotbollz.se
   
  ÖFK - Djurgården 1-1 (0-0) Se höjdpunkterna på video här  
  av Haldo Jonsson | Idag - 09:33  
 

Foto: Thord-Eric Nilsson

 
  Läs mer...  
 


 
  ÖFK vägrar att förlora när marginalerna är på rätt sida  
  av Agne Svärd | Igår - 23:06  
 

 
  Läs mer...  
 


 
  Bilder från ÖFK - Djurgården 1-1 (0-0)  
  av Thord-Eric Nilsson | Igår - 20:21  
 

Foto: Thord-Eric Nilsson

 
  Läs mer...  
 


 
  ÖFK - Djurgårdens IF 1-1 (0-0)  
  av Hasse Thor | Igår - 20:10  
 

ÖFK vägrar att förlora, trots ett massivt tryck från gästande Djurgårdens IF i söndagens fight på Jämtkraft Arena knep dom rödsvarta hemmagrabbarna ena pinnen via 1-1 (0-0) på överid.

 
  Läs matchreferat  
     
 
Nyhetsarkiv
Igår - 17:52 1-1 målet av Francis Baptiste
Igår - 17:22 Matchens bästa spelare
Igår - 16:38 Matchens överraskning
Igår - 15:18 Matchens prestation(er)
Igår - 13:39 Startelvan i dag
Igår - 08:41 Inför matchen: ÖFK - Djurgården
Igår - 08:39 Följ ÖFK - Djurgården via fotbollz.se
19 Sep 2020 - 19:40 Befriande om Covid19
19 Sep 2020 - 10:19 Flera skadade spelare i Djurgården
18 Sep 2020 - 23:32 Djurgårdens tränare Kim Bergstrand om ÖFK
18 Sep 2020 - 22:41 Ungdoms fotboll ÖFK lördag
18 Sep 2020 - 14:54 Covid 19 i ÖFK:s trupp
18 Sep 2020 - 14:46 ÖFK:s form är bättre än Djurgårdens
18 Sep 2020 - 10:24 Stugunsonen Viktor Gyökeres gjorde mål för Potters lag Brigh
17 Sep 2020 - 16:14 Amir Azrafshan övertygar
17 Sep 2020 - 15:56 Succé för Dino Islamovic i Europa League
16 Sep 2020 - 22:53 Saman Ghoddos till England
16 Sep 2020 - 16:57 Förvandlat ett ÖFK i kris - hyllas nu som en människokännare
16 Sep 2020 - 14:50 Blair Turgott i kanonform - blev trissvinnare mot Örebro SK
15 Sep 2020 - 23:07 Lars Larssons Tankar
 
 
 
Herrar
av: The Countryman | 16 Sep 2020 - 10:20
därför att det finns m