meny  
 
 
- Start
- Nyheter/Information
 
- Spelprogram/Referat
- Spelartruppen
- Statistik
- Hemmaarena
- Återblick -22
- Återblick -21
- Återblick -20
- Återblick -19
- Återblick -18
- Återblick -17
- Återblick -16
- Återblick -15
- Återblick -14
- Återblick -13
- Återblick -12
- Återblick -11
- Återblick -10
- Återblick -09
- Återblick -08
- Återblick -07
- Återblick -06
- Intervjuer
- Länkar
- Forum
 
- Kontakta oss
 
tabell Aktuell tabell   skytteliga Skytteliga
 
- Allsvenskan  Tabell
 
 
 
     
   
     
 ÖFK Nyheter
 
Välkommen till ÖFK Nyheter. Detta är en webbplats speciellt för alla som gillar ÖFK men även för andra intresserade. Avsikten med sidan är att den skall ha ett lättillgängligt och aktivt debattforum samt att Du bl a skall kunna läsa matchreferat, spelarinformation och intervjuer.
 
Senaste Matchen   Nästa Match
Västerås SK Östersunds FK
0 2

Läs mer... Läs mer...
  Vi återkommer när vi vet mer...  

 EN TRIST REPRIS FRÅN I LÖRDAGS - DET HÄR VAR ETT GRYMT SLUT
av Agne Svärd
Publicerad 27 Jul 2021 - 01:17 Uppdaterad 27 Jul 2021 - 01:24

Lag som seglar i motvind har väldigt sällan marginalerna på sin sida, det är sedan gammalt.

Så skrev jag i lördags sedan ÖFK förlorat mot IF Elfsborg med 0–3. Rättvist, absolut. Men det var en match där de små avgörande detaljerna gick Boråslagets väg.

Och så skriver jag även efter kvällens match mot Halmstad på Jämtkraft arena; i motvind är det sällan man har marginalerna med sig!

0–1 till hallänningarna är det ju bara löjligt att försöka protestera mot, alla siffror från den här matchen sätter fyr på den brasan. Men att förlora på ett självmål tre minuter och fyrtio sekunder in på stopptiden efter en heroisk kämpainsats är inte bara grymt, det är överjävligt grymt! (Inte minst med tanke på att ÖFK hjälpte Elfsborg med de två sista målen i lördags, alltså tre raka ”självmål”. När hände det, någon som minns?)

ÖFK tränaren Amir Azrafshan tvingades leta på den allra nedersta hyllan i lagret för att kunna ställa elva stridsdugliga spelare på banan den här kvällen. På bänken var det väl bara reservkeepern Sixten Mohlin som var i fullt trim att göra en insats; Ahmed Awad och Jerell Sellars är inte i matchform efter sina skador, Jakob Gustavsson hämtades från klubbens akademi och har aldrig varit i närheten av seniorfotboll tidigare medan Simon Kroon och Marco Weymans mest markerade en plats och ingen av de tre sistnämnda var aktuell för ett inhopp.

Så illa var det när Ludvig Fritzson och Eirik Haugan var avstängda, Sam Mensiro hade anslutit sig till den blytunga skadelistan och Blair Turgott fortfarande var borta på landkampsuppdrag med sitt Jamaica.

Jag hade aldrig i min vildaste fantasi (och då ska ni veta att jag grunnar ganska mycket på hur ÖFK ska formera sitt manskap på bästa sätt) kunnat se den här uppställningen framför Aly Keita formerad i 3-4-1-2: Isak Ssewamkambo, Noah Sonko Sundberg, Patrick Kpozo – Felix Hörberg, Nikolaos Dosis, Frank Arhin, Henrik Bellman – Malcolm Stolt – Sebastian Karlsson Grach, Francis Jno-Baptiste.

Som alla fotbollskunniga förstår – det doftar verkligen inte allsvensk kvalitet om den här startelvan.

Men satan så dom stred, det som saknades i kunnande togs igen med en sällan visad kampmoral och jag ville så gärna att det hade belönats med den poäng som man var så nära att knipa.

Avgörandet kom efter 93.40, alltså en bra bit in på den fem minuter långa stopptiden och slog till som en klubba i huvudet. Halmstad tilldömdes en tveksam frispark (nej, man får heller inga domslut med sig i motvind, det ska gudarna veta) närmare 30 meter från Aly Keitas målbur, Amir Al-Ammari skruvade med sin vänsterfot in bollen precis mellan ÖFK:s försvarslinje och Keita och där styrde Noah Sonko Sundberg bollen mellan benen på sin målvakt och in i buren.

Eller som Amir Azrafshan så träffande sammanfattade avgörandet: ”Domslutet, självmål, tunnel – det är tragedi hela vägen.”

Men nu är läget som det är. Det här var ÖFK:s fjärde raka förlust efter återstarten och laget parkerar näst sist i tabellen på samma poäng (8) som jumbon Örebro, Mjällby på kvalplats har ett par pinnar mer och där ovanför finns Varberg (12 poäng efter kvällens 2–0 mot IFK Göteborg), Degerfors och Kalmar FF har 14, Sirius, Halmstad och Göteborg 15.

Det kan ju tyckas vara marginaler som är möjliga att hämta igen. Jo, tjena! Här är siffror som berättar sanningen om läget;

# ÖFK har vunnit två av sina senaste 18 matcher i Allsvenskan (avslutade förra året med sex raka förluster…)

# ÖFK har den här säsongen, på tolv matcher, skjutit 94 skott mot mål, motståndarna har skjutit 178 skott. På mål är siffrorna 34–62 (allt enligt sofascora.com).

# ÖFK har haft 59 hörnor, motståndarna 99 (i kvällens match var siffrorna 4–16).

# ÖFK har bara ”vunnit” bollinnehavet i tre matcher (hemma mot Örebro, Varberg och IFK Göteborg med liten marginal.

När man kollar de här siffrorna finns det verkligen inte mycket som talar för att ÖFK ska kunna få skutan att segla åt ett annat håll, jag ser inga halmstrån att greppa. Alldeles för mycket händer framför Aly Keitas målbur, alldeles för lite på motståndarnas planhalva. Så har det varit under lång tid, det behöver man inte vara raketforskare för att konstatera. Och nu väntar tre matcher med motståndare från den övre halvan (Hammarby, Häcken och IFK Norrköping) innan serien vänder.

Huvva!

***

Här är några korta noteringar;

# Aly Keita hade en svettig afton på mer än ett sätt, inte minst den sista halvtimmen då hemmalaget knäade på väldigt många håll. Och med lite distans så är det väl bara att konstatera att Keita höll ÖFK kvar i den här matchen ända in i stopptiden.

# Jag tycker att den nykomponerade trebackslinjen med Ssewamkambo, Sonko och Kpozo kom ifrån den här kvällen med ett överbetyg. Låt vara att Halmstad anföll utan större finess (ut på kanten och in med bollen, nästan inga djupledslöpningar eller instick) men jobbet måste göras och det gjordes bra!

# Jag är väldigt förtjust i den säsong som Patrick Kpozo gör. Låt vara att han riskerade lite väl mycket några gånger i matchens sista del när tröttheten grumlade hans tankar. Men så bra han var. Igen!

# Några individuella prestationer jag gärna vill lyfta;

Felix Hörbergs granna teknik, snabb fötter och vassa skott när han var nära att ge ÖFK ledningen i den 25:e minuten. Det är så jag vill se Hörberg spela fotboll.

Sebastian Karlssons Grachs fräcka dribblingar vid ett par tillfällen då han utmanade och slog flera motståndare och samtidigt gav ÖFK möjligheter att hota.

När Isak Ssewankambo i den andra halvleken fräckt avväpnade Marcus Antonsson långt ned på egen planhalva för att sedan snabbt ta sig över mittplanen och utmana Halmstads backlinje. Stort backspel!

# Jag gillade det ansvar som Malcolm Stolt tog i rollen som släpande forward eller offensiv mittfältare (välj det ni tycker passar bäst). Stolt hade verkligen koll på läget, att det blev lite för många tekniska fel får vi leva med en sån här kväll. Kanske var han trött och sliten när han byttes ut efter dryga timmen men jag hade inte gjort det bytet!

# Jag önskar att Frank Arhin hade vågat gå framåt istället för att ängsligt vända hemåt vid några tillfällen i den första halvleken. Möjligheterna fanns när Halmstad hamnade i obalans på mitten.

# Sebastian Karlsson Grach är verkligen ingen blyg viol. Men han har lite svårt att få ordning på tekniken när möjligheterna öppnar sig i motståndarnas straffområde.

# Jag höll på att glömma Nikolaos Dosis som inte fått så många chanser det här året. Dosis är inte den tempostarkaste i det här ÖFK-gänget. Men en av de klokaste!

# Här är ÖFK-betygen (skala 1–6); Aly Keita 4 – Isak Ssewankambo 3, Noah Sonko Sundberg 3, Patrick Kpozo 4 – Felix Hörberg 3, Nikolaos Dosis 3, Frank Arhin 2, Henrik Bellman 2 – Malcolm Stolt (64) 3 – Sebastian Karlsson Grach, Francis Jno-Baptiste (81) 2. Ersättare: Jerell Sellars (64) 2, Ahmed Awad (81) betygsätts ej.

Till sist; Publiksiffran 1.563 (2.400 fick visst komma) måste väl vara en besvikelse, inte minst en sån här fantastisk sommarkväll. Jag gissar att osäkerheten kring alla möjliga och omöjliga restriktioner har viss betydelse men nog borde suget efter allsvensk fotboll vara större efter den tid vi upplevt. Men kanske är det också så att de svaga prestationerna under en längre tid samtidigt som oviljan att informera om tillståndet i klubben, inte minst när det gäller det besvärliga skadeläget, nu slår igenom på intresset.

 
 
23 Kommentarer:
Gäst: Krödingen skrev | 28 Jul 2021 - 21:15
Nu börjar kommentarerna få ett löjets skimmer över sig. Sandlådenivå. Är det inte meningen att folk ska få tycka till om vad de anser. Respektera det och bli inte någon besserwisser. Det blir bara pinsamt att läsa.
12
Gäst: @Sanningen skrev | 28 Jul 2021 - 21:04
Jag är ledsen @sanningen att jag utmanade dig för mycket för att du skulle kunna se utanför ditt smala fält….
1
Gäst: Sanningen skrev | 28 Jul 2021 - 17:01
När han sköt från hörnet av straffområdet typ? Mplvaktstabbe om den går in men skott på mål i alla fall
2
Gäst: @Sanningen skrev | 28 Jul 2021 - 16:31
Missade du Hörberg helt och hållet?
4
Gäst: Sanningen skrev | 28 Jul 2021 - 15:20
Du kunde alltså inte komma på ett enda exempel du heller då
0
Gäst: @sanningen skrev | 28 Jul 2021 - 10:47
Ta och titta på en repris så kanske du ser dem…
5
Gäst: Sanningen skrev | 28 Jul 2021 - 09:23
Jag kan inte minnas någon. Därför jag frågar dig vilka chanser de missade.
0
Gäst: @sanningen skrev | 28 Jul 2021 - 08:57
Så du menar att ÖFK inte hade några chanser alls? *skrattar*
6
Gäst: Sanningen skrev | 28 Jul 2021 - 06:52
Vilka chanser missade ÖFK?
0
Gäst: @sanningen skrev | 28 Jul 2021 - 00:26
Så...då menar du att det är skillnad på varför ÖFK spelare missar sina chanser och varför andra spelare gör det......för om du såg natchen kan du omöjligt missa de chanser ÖFK hade.? Men med din filosofi så missade ÖFK pga oskicklighet, medans Halmstadsmissade pga av nåt annat....
4
Gäst: Sanningen skrev | 27 Jul 2021 - 22:59
Nope. Man kan se med blotta ögat hur mycket kvalité han har. Alla kan missa målchanser, i alla fall de lag som skapar några.
1
Gäst: HSS skrev | 27 Jul 2021 - 22:34
Jag instämmer med Tord A, ge oss information om Colkett!

Det skulle inte heller skada om man kommunicerar hur man vill spela fotboll. Är det att cementera bakåt och spela rakt (långt) framåt eller vill man äga boll eller kanske något däremellan?
Eller hur den långsiktiga planen ser ut (jag vet att Europa nämnts i något sammanhang för länge sedan men det har varit tyst om det ett bra tag och är väl inte heller särskilt realistiskt i dagsläget) och hur ska vi ta oss dit?

Två frågor som känns ganska centrala om man tänker sig att folk ska vara villiga att framgent lägga några tusenlappar på säsongskort, fika, merch etc.
Jag har iaf svårt att motivera de utläggen när spelet ser ut som det gör, kommunikationen är nästintill obefintlig och i den mån den finns så är upplevelsen att det mest kommuniceras vad tidigare styrelser har gjort/inte gjort samt att det är kärvt med pengar. Ge oss något att tro på och vara med att bygga igen - en vision!
7
Gäst: @sanningen skrev | 27 Jul 2021 - 22:05
Jaga…och vad säger det om honom! Att han inte håller Allsvensk klass eftersom han bränner sina chanser?
3
Gäst: Sanningen skrev | 27 Jul 2021 - 20:23
fast stod vi verkligen upp då? Marcus antonsson hade en bedrövlig avslutsdag och det räddade oss länge. Vet inte hur många ggr han fick stå omarkerad i boxen och brände.

Vad skapade vi?
3
Gäst: @sanningen skrev | 27 Jul 2021 - 20:16
Men nu pratade vi väl om en skadefri ÖFK truppp???

Att står upp mot Halmstad med i stort sett hela ordinarie startelva borta..vad säger det om Halmstad? De vinner på en väldigt fundersam frispark som blir ett självmål o en tunnel på Keita…
4
Gäst: Sanningen skrev | 27 Jul 2021 - 19:54
Fast insatsen mot halmstad var ju inte av allsvensk klass
3
Gäst: @sanningen skrev | 27 Jul 2021 - 19:36
Håller inte med dig alls… Med en skadefri trupp håller ÖFK absolut Allsvensk klass.. kanske inte på samma sätt som de lag som köper oerhört erfarna spelare , men absolut Allsvensk klass

Jag skulle verkligen önska att de fick sin trupp skadefri, då skulle allt se annorlunda ut

De rätt ”oerfarna unga spelarna” som spelade mot Halmstad visade att det finns mycket att hämta i ÖFK
4
Gäst: Tord A skrev | 27 Jul 2021 - 18:24
Skador, avstängningar och landslagsuppdrag är inte mycket att säga om. Det hör till, och när det sammanfaller med ett värvningsförbud blir det förstås sju resor värre. Men det finns en annan omständighet som är både obegriplig och svårsmält, så länge vi inte får någon förklaring till den. Jag tänker förstås på Colketts tjänstledighet. Att klubben låter en kontrakterad spelare fortsätta vara ledig i ett läge då de tvingas sätta akademispelare på avbytarbänken, det övergår mitt förstånd. Och om det finns en naturlig förklaring (det får vi verkligen hoppas att det gör eftersom behovet av en mittfältare aldrig har varit större) varför berättar de inte om den?
24
Gäst: Berbatov skrev | 27 Jul 2021 - 18:02
Enkelt uttryckt - NGE!
1
Gäst: Sanningen skrev | 27 Jul 2021 - 15:20
Är ju dock att oavsett om hela truppen hade varit skadefri och i form så håller inte truppen allsvensk nivå.
0
Gäst: Ola skrev | 27 Jul 2021 - 13:57
Fint skrivet @Barca men det förändrar inte det faktum att ÖFK just nu sitter i hissen som går nedåt och man hittar inte knappen som stoppar färden. Förhoppningsvis hittar dom en lösning men oavsett vilka ord man använder för att beskriva läget så är det i högsta grad illavarslande det som vi ser nu.
8
Gäst: Robert skrev | 27 Jul 2021 - 08:18
En bra krönika som vanligt av Agne.

Nu får ÖFK många spelare tillbaka till nästa match, men samtidigt så är det svårare matcher som väntar. Förhoppningsvis kan ÖFK ta den utmaningen och skrälla ihop några poäng.
28
Gäst: Barca skrev | 27 Jul 2021 - 02:55
Fakta hur det ser ut på plan är en sak. Men viktigast är fakta hur allt bedrivs mellan matcherna. Det är ju det som avgör hur det kommer att bli på sikt (längre och lång sikt). För mycket fokus på här och nu och på plan. Om allt sköts som det ska mellan matcherna så kommer resultaten förr eller senare (det man nu kan påverka med de resurser man har). Tur att ingen med denna inställning eller någon annan "negodil" är en del som spelare eller ledare i laget.

Viktiga tankar är att man måste lära sig att skilja på vad man kan påverka och inte påverka och även känslomässigt förstå skillnaden och sedan fokusera på det man kan påverka.

Sedan oavsett vad all statistik mm säger så är det aldrig slut eller kört förrän sista signalen är blåst eller det rent teoretiskt är omöjligt. Som elitidrottare så kämpar man hela vägen in i mål oavsett. Man vet även att hela serien kan ses som en enda lång match, en maraton, där det aldrig är slut förrän säsongen är över och att man alltid kan vinna och göra det många inte tror. De som är med som spelare och ledare på den här nivån är experter jämfört med oss andra här och de har nog kunskap bara man får till det nog bra så att de kan fixa det hela och kanske även än bättre.

Det är ju bara 7 poäng till 9:e plats och 13 upp till fjärdeplatsen. Å som vi alla vet kan saker och ting vända fort. Några vinster och några sämre resultat för andra så är det hipp som happ andra lag som är i "kris", "faller som stenar" och vet inte alla andra överdrivna superlativ som många fans och journalister kring fotbollen gillar att överdrivet känslomässigt slänga sig med. Se på Häcken mm. Så jämnt är det mellan lagen i serien även i år och förhoppningsvis för allas oss fotbollsälskares skull även i framtiden.

Förstår inte hur alla bara orkar att överreagera känslomässigt hela tiden? Som uttrycket heter "sitt lugnt i båten". Ni lär ju ta reda på vilka kompetenser, hur de jobbar (systematiskt), hur allt och alla utvecklas (bevisligen faktamässigt utvecklas) oavsett hur resultaten går för stunden. Om ni skulle börja hålla kolla på nog mycket fakta så skulle ni inte behöva åka denna "känslomässiga berg- och dalbana" för att ni har koll på läget och vet att även om laget så skulle åka ned i Superettan till slut så gör de absolut allt så bra det bara går och på sikt kommer man även att få statistiken med sig.

Men hur många är så pass insatta att de har den kollen och kan "sitta lugn i båten" när det blåser? Snälla sluta låta känslorna svalla eller behåll i alla fall det för er själva om det är negativa uttryck som inte tillför något. Även överdrivna impulsiva attacker om "snabba förändringar" för att det för stunden inte studsar lagets väg.

Om man ska besluta om att byta ut spelare eller ledare så måste man gå på fakta hur det presterar i sitt arbete. För resultaten ligger många gånger utanför vad de kan påverka. De kan bara påverka resultatet till viss det. Sedan finns massor som påverkar resultatet i matcher och serien som ligger utanför vad spelare och ledare kan påverka. Då gäller att verkligen kolla vad resultaten beror på. Är det saker man kan påverka eller inte påverka? Dessutom måste ju både spelare och ledare få nog med tid att bygga upp saker och ting. Det tar tid att "bygga" en idrottare och framförallt ett lag. Görs inte över en natt.

Empati (empatisk förmåga), förståelse, kompetens/kunskap, erfarenheter, insikt, faktakoll och mycket mer är saker man måste ha för att kunna bedöma och det gärna med hjälp av senaste AI (artificiell intelligens, neurala nätverk, deep learning mm) för att få en saklig och sund syn på läget hela tiden och det under en nog lång tid.

Måste sluta att bete sig som många aktieägare (som även kallar sig för daytraders, investerare mm) gör och låta känslorna styra dem som en fårskock istället för att ha koll på läget och investera, ha tålamod och tänka långsiktigt. Inte låta känslorna svalla bara för att börskursen inte går som man vill på några timmar, dagar, månader eller kanske år (lyssna på den kanske främste genom tiderna Warren Buffet och hans investeringsfilosofi). Bara du har koll på vad du investerat i (kan ditt företag) och vet att värdet är som det är och att företaget är bra oavsett vad "marknaden" skriker om (känslomässigt hav som förblindar stora majoriteten som inte tar sig tid att sätta sig in i det som de ska investera i och får resultat därefter). Samma med att vara fan och supporter för ett lag, klubb eller idrottare. Om du vet och förstår hur de "jobbar" så kan du känna dig lugn oavsett hur mycket det blåser om du vet att de gör allt som de ska (bästa möjliga för stunden med de resurser som de har) och behöver inte hålla på att få dessa känslomässiga utbrott.

Även märkligt att det endast är i lagidrotterna som idrottarna och ledarna får stå ut med folks känslomässiga, okontrollerade känsloliv?!?!? Har ni hört folk hålla på såhär när det gäller Charlotte Kalla, Armand Duplantis eller någon annan individuell idrotter. Nä där är det bara pepp och man verkligen stöttar dem i med och motgång. Känner med dem när det går emot och gläds med dem när det går bra. Det borde väl kunna vara exakt lika i lagidrotten. Det vore så mycket hälsosammare för alla (en arbetsmiljö som denna skulle inte godkännas någon annanstans i samhället, hur är det möjligt att man kan tillåta att folk får häva ur sig en massa och behandla dem som skit som arbetar inom lagidrott? Borde vara lika olagligt här och inte accepterat. Gynnar ingen med sånt destruktivt beteende.).

Men liksom Warren Buffet så lär goda fans som anser sig fotbollskunniga verkligen vara pålästa och insatta nog så att det kan "sitta lugnt i båten" oavsett hur mycket det blåser. För de vet att de som jobbar på båten har kompetensen och gör det som ska göras.

Just nu agerar de flesta mer som "gamblers". Å gambling/spel innebär att man inte har koll. För så fort man har koll så är det inte gambling/spel längre utan investering oavsett om det är aktier, hästar, odds eller annat (de som lever på att investera pengar i odds på idrott i olika former spelar inte. De har koll, är pålästa och investerar. Det är därför de kan leva på det som de gör medans övriga går på "känsla" med ej nog med fakta för att kunna ta ett rationellt och gott beslut som i längden är bra nog.)
5
 
Sök på fotbollz.se
   
  Chock och besvikelse i GIF Sundsvall  
  av Haldo Jonsson | Igår - 10:24  
 

 
  Läs mer...  
 


 
  Målvakten och Vemdalssonen Oscar Jonsson nu klubblös  
  av Haldo Jonsson | Igår - 09:50  
 

Måste lämna GIF Sundsvall

 
  Läs mer...  
 


 
  ÖFK i topp av Superettans undersökning av publikupplevelse  
  av Haldo Jonsson | 27 Nov 2023 - 15:05  
 

Svensk Elitfotboll har tillsammans med Upplevelseinstitutet utvärderat Superettans publikupplevelse. Efter att undersökningen för 2023 har avslutats syns Östersunds FK i topp på flertalet punkter.
"En förutsättning för att lyckas är att vi har volontärer som är engagerade."

 
  Läs mer...  
 


 
  Svenska Cupen 2024 lottad  
  av Haldo Jonsson | 25 Nov 2023 - 17:57  
 

ÖFK möter två lag från allsvenskan och ett från Superettan.

 
  Läs mer...  
     
 
Nyhetsarkiv
24 Nov 2023 - 17:09 Trissvinnaren Myroslav Mazur celebrerades i går
24 Nov 2023 - 17:08 Målvaktstränaren Arnold Origi är klar för ytterligare tre år
23 Nov 2023 - 20:01 '- Ifjol fick vi söka upp spelare - i år hör de av sig för a
22 Nov 2023 - 19:10 Korta nyheter om GIF Sundsvall
22 Nov 2023 - 19:07 Före detta ÖFK- spelare på landskampsuppdrag
21 Nov 2023 - 18:10 Svensk elitfotboll: - Det blir skärpta regler på läktarna nä
20 Nov 2023 - 11:24 Lista på alla 280 spelare som har medverkat i ÖFK genom alla
18 Nov 2023 - 16:14 Nu har avsparkstiderna för kvalen till Allsvenskan, Superett
17 Nov 2023 - 14:07 Unibets publikstöd för 2023 - Ger klirr i ÖFK:s kassa
16 Nov 2023 - 21:13 Myroslav Mazur blev årets vinnare av Trissen
16 Nov 2023 - 17:08 I bra form varande Ken Sema startar i Svenska landslaget i k
16 Nov 2023 - 09:53 -'Jag skulle indirekt legitimera dårskapen'
14 Nov 2023 - 20:50 Örebro SK tappar åtta spelare
14 Nov 2023 - 13:43 Erick Brendon har det mesta som fotbollsspelare - blev Triss
13 Nov 2023 - 18:04 Aly Keita har slagit rekord
13 Nov 2023 - 10:24 Stor besvikelse i Jönköpings Södra efter att laget åkte ur S
11 Nov 2023 - 18:12 Matchens prestation
11 Nov 2023 - 17:57 Matchreferat Stabilt och tryggt ÖFK tillfogade VSK första förlusten för i
11 Nov 2023 - 17:28 Disciplinerad defensiv gav härlig seger
11 Nov 2023 - 17:18 Matchens överraskning
 
 
 
Herrar
av: Endre | 26 Nov 2023 - 23:12
Behöver du lån? Maila i så fall: da