Publicerad 14 Sep 2022 - 14:03 Uppdaterad 14 Sep 2022 - 14:17

Modou Barrow. Foto: Jenny Åhgren

Fd ÖFK - spelaren Modou Barrow gör fortfarande stor succé i Sydkorea. Han har verkar ha funnit sig väl till rätta i landet och med sin klubb.

Jag minns som det var igår, när Barrow år 2014 kom till ÖFK från Varberg. Jag träffade honom i ÖP- hallen när han gjorde sin första träning med ÖFK. Han var ingen blyg yngling. Han stod för sina åsikter och var fullt medveten om att han skulle satsa på fotbollen.

Barrow blev den snabbe offensiva högermittfältaren i ÖFK. Otaliga bollar spelades bakom backlinjen till Barrow. Han var svår att få grepp om för motståndarna med sin teknik och snabbhet.

Jag minns även när Graham Potter gav honom en halvlek för att han skulle få ta avsked av publiken på Jämtkraft Arena, när det var klart att han skulle flytta till en Swansea.

Barrow har på den senaste tiden alltid varit startspelare i sitt lag Jeonbuk Hyunday Motors. För två år sedan vann han ligatiteln med ditt lag. Nu ligger laget på andra plats i ligan.

Barrow imponerade med att göra två mål och en assist i förra ligamatchen mot Daego FC. Jeonbuk. Hyunday Motors vann matchen med 5-0.

För två veckor sedan blev han av Sofascore uttagen till veckans lag i högsta ligan i Sydkorea. Nu har han blivit det igen.

Förre ÖFK- spelaren och förre landslagsspelaren i Sydkorea Seon Min Moon byttes in i strax efter andra halvlek.

Seon - Min Moon har varit utlånad en tid till ett annat lag i högsta divisionen, nämligen Gimcheon Sangmu FC. Nu har han återkommit till Jeonbuk Hyunday Motors. Han har ofta varit inbrytare.

Idag spelar Jeonbuk Hyunday Motors en ny match i ligan. De möter Seongman FC . Barrow startar och Seon Min Moon är avbytare. Han fortsätter sin målsuccé med mål i 27:e minuten. Matchen pågår.

Modow Barrow än nu 29 år och Seon Min Moon har nu blivit 30 år.

Formen nedåtgående för IK Oddevold, men de har aldrig förlorat hemma.
  av Haldo Jonsson | Idag - 20:19

Kanske nykomlingen Oddevold har lekt rommen av sig och det inte är lika nymodigt och spännande med Superettan? Vi får se på söndag om kraften och viljan håller på att sina i Oddevold?

Magnus E leder Hos Andreas tipset.

Sofascores spelarbetyg klara. Åtta spelare från ÖFK och tre från Gefle på bästalistan av elva spelare.

Igår - 11:20 Bilder ÖFK - Gefle 4-3 (2-1)
22 Maj 2024 - 23:24 Matchens prestation
22 Maj 2024 - 21:59 Allt tidigare motflyt vägdes upp
22 Maj 2024 - 21:51 Matchens överraskning
22 Maj 2024 - 21:50 Matchreferat ÖFK- Gefle IF 4-3 (2-1)
22 Maj 2024 - 13:54 Åsikter om vilka spelare som ÖFK ska satsa på
22 Maj 2024 - 10:43 Inför matchen: ÖFK - Gefle IF
22 Maj 2024 - 09:14 Var har förmågan att göra mål på hörnor och frisparkar tagit
21 Maj 2024 - 11:06 Följ ÖFK -Gefle IF via fotbollz.se
21 Maj 2024 - 09:57 Vi samlas mangrant på arenan på onsdag och hejar fram vårt Ö
21 Maj 2024 - 08:57 Tre spelare i farozonen för avstängning
20 Maj 2024 - 10:52 Poängbedömningen av spelarna Skövde - ÖFK klar.
20 Maj 2024 - 09:58 Om för detta ÖFK spelaren Saman Ghoddos
19 Maj 2024 - 17:32 Andra Trissvinsten för virtuosen Yannick Adjoumani
18 Maj 2024 - 22:43 Chanskavalkaden
18 Maj 2024 - 17:11 Matchreferat Många chanser och tidvis bra spel, men inga mål
18 Maj 2024 - 15:57 Nu är jag riktigt förbannad
18 Maj 2024 - 15:40 Powell måste hitta Laget